samenwerkingen

Bij Grof en Fijn gemalen houden we van duurzaam en lokaal. We proberen ook zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu en de aanschaf van onze producten hierin.

Zo kopen we graag bij lokale ondernemers en letten we bij het aanschaffen van onze verpakkingen op keurmerken, duurzaamheids of recycle etiketten.

Wijnjunkie

Gerlinde Polak, de persoon achter Wijnjunkie.

Als gepassioneerd sommelier ben ik altijd opzoek naar nieuwe smaakavonturen in de wereld van wijn. Door de jaren heen heb ik veel kennis opgedaan en daarom ben ik Wijnjunkie gestart, om anderen te enthousiasmeren over wijn.

Mijn reis begon met een grote nieuwsgierigheid naar de diversiteit van wijnen. Vanaf het allereerste moment ben ik gedreven geweest om nieuwe wijnen te ontdekken, het begrijpen van terroir en druivensoorten, en het delen van mijn bevindingen met anderen.

Ik nodig je graag uit om een kijkje te nemen op mijn website. Hier vind je alle leuke activiteiten waar ik me momenteel mee bezighoud.

www.wijnjunkie.nl

     

Zo zijn we begin april een samenwerking gestart met de familie Pertijs uit Etten-Leur.

Een aardbeien, frambozen en asperge kwekerij die al 35 jaar met liefde en ambacht de lekkerste aardbeien, frambozen en asperges teelt. Dagelijks worden de aardbeien en frambozen geplukt daarna vakkundig gecontroleerd en gekeurd. Van al dit lekkers maken wij dan weer onze topper bijvoorbeeld de Aardbeien Romanoff!

Van april t/m september hebben we elke zaterdag en zondag een deel van de aardbeienautomaat gevuld met onze aardbeien romanoff en aardbeien gedrenkt in Callebaut melkchocolade. Ook kun je dan gelijk wat lekkere frambozen of aardbeien scoren voor thuis!

Aardbeien en Frambozenkwekerij Pertijs
Klappenberg 2B, Etten-Leur

Ook aan onze verpakkingen besteden we de juiste aandacht.
Al onze Carpaccio’s, broodjes en kruidenboters worden al in deze mooie en duurzame verpakkingen verpakt onze andere producten zullen zeker later dit jaar volgen!

De meeste van onze composteerbare verpakkingen zijn gemaakt van hernieuwbare plantaardige grondstoffen. Denk aan snelgroeiende planten zoals maïs, suikerriet, bamboe en palmbladeren. Ook zijn deze verpakkingen composteerbaar.