Wij Arjan en Mariska twee enthousiaste jonge ondernemers met de drive om te blijven groeien en bloeien. We zijn grof en fijn gemalen gestart uit enorm veel passie voor horeca en lekker eten.

Arjan is de man van de GROF fe stukken vlees, lekkere toppings, BBQ, slowcooked gerechten en gewoon goed eten!

Mariska daarentegen is de dame van de ver FIJN ing met een hart voor patisserie, vandaar ook de lekkere zoetigheden die elk seizoen weer met de kaart mee veranderen.

Samen zijn we trotse ouders van een dochter van vier jaar , die hoe kan het ook anders nu al een echte lekkerbek is!

Maart 2020 horeca dicht, en vrijwel geen werk om ons beroep als chefs- koks uit te kunnen oefenen. Conclusie veel thuis en bedenken hoe toch bezig te blijven.

Gaandeweg dachten we; he! Wat mis je het allermeest als je maanden niet uit eten kunt en staat er zowat op elke menukaart? Precies Carpaccio! Ons idee was geboren.

De zoektocht naar het allerlekkerste vlees en de beste ingrediënten was een feit. Natuurlijk je kunt overal carpaccio eten maar ze zijn lang niet overal zo lekker belegd, smaakvol en mals. Dat wilde wij veranderen Onze carpaccio moet TOP zijn!

 

Nu bijna twee jaar later en vele carpaccio lovers verder is onze carpaccio een begrip in Etten-Leur. We blijven ons aanbod verruimen en vernieuwen met elke feestdag of seizoen een lekkere box vol lekkere kleine good food gerechtjes.

Ook op aanvraag verzorgen we high tea’s, buffetten, BBQ noem maar op, niks is te gek.