Kerst 2023

 Make it a december to remember! Voor veel families is de kerst periode toch wel de allerfijnste tijd van het jaar. De hele familie komt samen en de dag draait om gezelligheid, lekker eten en vooral tijd doorbrengen met elkaar. Wij hebben weer een ge-wel-di-ge All day Santa box klaar staan voor de feestdagen. Boordevol kleine all day gerechtjes om een hele dag te genieten, als brunch, lunch of diner.

En we hebben dit jaar in samen werking met onze sommelier en partner Wijnjunkie een aantal mooie wijnen geselecteerd die perfect passen bij de gerechten uit de Santa box, zo maak je het jezelf wel heel relaxed deze feestdagen. 

Dit jaar is er natuurlijk ook weer aan de kleintjes gedacht met een leuke kinderbox, boordevol lekkere kindergerechten maar ook een leuke verrassing en knutselplaat.

Iets lekkers voor bij de koffie? denk dan eens aan onze Santa’s sweets. 

En natuurlijk is er ook weer een mogelijkheid om onze carpaccio’s en desserts te bestellen,

Kortom ook dit jaar is de keuze weer ruim!

Neem snel een kijkje bij de onderstaande opties en maak je keuze voor een zorgeloze maar toch sfeervolle kerst. 

Bestellen & Bezorgen

 

24 December 15.00-17.00

25 December 09.00-12.00

26 December 09.00-12.00

De keuze in bezorgtijd is niet mogelijk,                                                                      Je word ingedeeld in de voor ons meest efficiente bezorgroute.

Wij nemen bestellingen aan voor de kerstdagen t/m woensdag 20 december. 

 

 

 

Wijnjunkie 

Ben je op zoek naar de perfecte wijn voor een speciale gelegenheid?  Ik heb voor de aankomende feestdagen een aantal heerlijke wijnen geselecteerd die perfect passen bij de gerechtjes uit de Santa box. 

 

Charles Dupuy Sauvignon Blanc ”Le pont Vigneau”

.The Schwarz Butcher Chardonnay

Chateau de la nauze bordeaux

Jamieson Ranch Whiplash Zinfandel

Spumante extra dry Rose Freshello